Speeldag 6: GVV-Melo Zonhoven 2-3

Vorig weekend had Boxberg algemeen forfait gegeven, zodat we weer een thuismatch op het programma hadden. Onze ploeg startte gretig met prima voetbal. De combinaties volgden elkaar op. Dit resulteerde ook in doelkansen. Christian kreeg 2x de poging, maar de doelman redde uitstekend. We verdienden de voorsprong. Achteraan gaven we niets weg. In het tweede deel werd ons spel slordig en wonnen we minder duels. Melo kwam wel onverwacht op 0-1. We gaven dit doelpunt weg, ook al was er even vooraf een verkeerde beslissing van de ref. Dit was een kleine slag.De poging van Davide werd wel tegengehouden en Luca S. kreeg de gelijkmaker voorgeschoteld in het derde deel. Hij miste onbegrijpelijk. En dit kwam ons zuur te staan. Weer onnodig balverlies leidde tot de 0-2. In de laatste 20 minuten werd er tactisch geschoven om meer power te krijgen in het middenveld. Dat bracht ook op. Op het eerste gezicht een ongevaarlijk schot van Yonas belandde toch netjes in de hoek, 1-2. We kregen extra energie hierdoor. Enkele minuten later viel ook de gelijkmaker. Op corner van Matthias, devieerde Torian de bal fraai met zijn hiel. Christian trapte in het dak van het doel de 2-2 binnen. Yonas had ook de 3-2 aan de voet, maar de bezoekende keeper redde subliem. En toen kwam het moment van de scheidsrechter. Bij een uitbal gaf hij teken voor ons, toch liet hij Melo inwerpen. Wij liepen uit positie hierdoor, met de 2-3 als resultaat. De scheids nam zijn verantwoordelijkheid niet. Iedereen gefrustreerd, want even later viel het eindsignaal. Zeer jammer voor onze ploeg. Een gelijkspel hadden we zeker verdiend, door mentaliteit te tonen na de achterstand. De einduitslag is niet belangrijk, maar op deze manier met lege handen achterblijven smaakt slecht. In de week deze mokerslag verwerken en ons volledig focussen op de trainingen.

GVV: Stathi, Ryan, Torian, Davide, Nik, Luca S., Matthias, Alex, Christian, Thijs, Rik, Brian, Mattia, Yonas, Rafael