Speeldag 9: Bokrijk Sp.-GVV 8-3

Op zaterdagvoormiddag begon de partij tegen Bokrijk. Onze start was enorm zwak. Na 3 minuten stonden we al twee doelpunten in het krijt. De eerste was wel een lucky goal, toch sliepen we allemaal in die aanvangsminuten. Op pass van Yonas kon Gianluca al snel de aansluitingstreffer scoren, 2-1. Nu waren we vertrokken, dacht men. Maar alles was minder waar. De duels werden niet gewonnen, we kwamen telkens verschillende stappen te laat, geen druk, teveel ruimte tussen de linies, en zo kan ik wel nog even doorgaan. In de eerste 20 minuten was dan de stand 4-1. Tactisch werd er wat geschoven. Hetzelfde spelbeeld bleef, alleen kregen we geen doelpunt meer tegen. Alex en Gianluca vielen nog eens geblesseerd uit, zodat het even puzzelen was qua posities. Stathi moest zich, na enkele reddingen, toch gewonnen geven en zo werd het 5-1. De hardwerkende Rik werd beloond. Op hoekschop van Matthias, reageerde Rik alert om de 5-2 binnen te schieten. De doelpuntenkermis was helaas nog niet voorbij. Luca M. moest de 6-2 en de 7-2 (penalty) incasseren. Davide kon ook nog tegenscoren. Bij de tweede poging op vrije trap schoot hij raak, 7-3. Het slotpunt was voor Bokrijk. Op corner werd het 8-3. Een zeer zwakke match langs onze zijde.

GVV: Stathi, Luca M., Brian, Davide, Nik, Torian, Jelle, Matthias, Alex, Luca S., Gianluca, Rik, Yonas, Thijs, Rafael, Christian.