Speeldag 8: Houthalen VV-GVV 1-3

Mattia en Ryan in de lappenmand, Gianluca ging de provinciale ploeg versterken. Dries(ploeg Mario) kwam zijn steentje bijdragen in de verdediging. In het begin hadden we het moeilijk. De gastheren kregen weliswaar niet veel kansen. Even later herstelden we het evenwicht. Toch kregen we vlak na het eerste quart een doelpunt tegen. Stathi was kansloos, 1-0. Houthalen kon nog een paar keer dreigen, want we waren even van slag! De moed lieten we echter niet zakken. Jelle (op afstand), Christian, Rik en Luca S.(vrije trap) kwamen dicht bij de gelijkmaker. Het was wachten vlak voor het rustsignaal. Christian met de knappe actie en voorzet langs links, Thijs die fraai aan de eerste paal de 1-1 kon prikken. In het derde deel probeerde Houthalen ons weg te drukken. Hierdoor hadden we het moeilijk. We moesten door die omknelling. Door een (al dan niet) terugspeelbal kregen we een indirecte vrije trap. Alex trapte, de keeper hield de bal niet klem, Dries profiteerde, 1-2. Enkele minuten later waren we helemaal op rozen. Na een weggewerkte vrije trap kwam de bal bij Alex. Hij dropte de bal richting Christian, die het leer mooi in de winkelhaak schoot, 1-3. Tijdens de laatste 20 minuten was het hard werken voor de drie punten. De hele ploeg stond paraat en zelfs lieten we een klein steekje vallen, dan stonden Stathi en Luca M. pal in doel! Een knappe ploegprestatie!!!