Speeldag 11: GVV-Opglabbeek 8-1

Na een weekendje vrij moesten we weer vol aan de bak tegen de rode lantaarn Opglabbeek. Het veld was zeer zwaar en modderig na de regenval. Dus het werd zeker niet eenvoudig om mooi voetbal op de mat te brengen. De instructies werden wel goed gevolgd. De trainer eiste meteen druk op de tegenstander in balbezit. Dit loonde ook. Na een kwartier stonden we 4-0 voor!!! De score werd geopend door Gianluca met een afstandsschot, 1-0. Een paar minuten erna legde diezelfde Gianluca de bal goed breed richting Rafael, die de voorsprong snel verdubbelde. Drie minuten later schotelde Christian de 3-0 voor. Thijs werkte af. En na 15 minuten vlamde Christian de 4-0 tegen de touwen. Vervolgens ging het spel achteruit. We zochten 'vaak' de moeilijke modderige plekken op en lieten ook de teugels los. De bezoekers profiteerden hiervan en maakten de 4-1 na een foutje achterin. Het duurde lang voordat we weer op gang geraakten. Rik kon uiteindelijk de 5-1 potten. En Christian maakte er ook 6-1 van op assist van Alex. Onze topschutter Christian devieerde de 7-1 goed binnen na knap voorbereidend werk van Jelle. Gianluca had het slotakkoord door een vrije trap lekker aan de eerste paal binnen te trappen, 8-1. Er waren tussendoor nog verschillende mogelijkheden om te scoren, maar dit is te veel om op te noemen. Onze vierde overwinning op rij. Volgend weekend is het Pasen en de week erop spelen we op verplaatsing tegen de ongenaakbare leider Winterslag.

GVV: Stathi, Brian, Torian, Dries, Jelle, Matthias, Gianluca, Alex, Rafael, Thijs, Christian, Luca M., Rik en Nordine