Speeldag 14: E.Termien-GVV 3-3

De laatste competitiewedstrijd werd beslecht op het veld van onze Genkse buren. De gastheren startten feller. We verloren de duels en zeker de tweede bal hadden we nooit. Zo konden we natuurlijk weinig brengen. Termien kwam ook verdiend op voorsprong. Via een corner werd het 1-0. Gianluca, Thijs en Rik kregen vervolgens ook enkele goede kansen. Het was wel wachten op de 30ste minuut voor de gelijkmaker. Met een gelukje kwam de pass van Jelle terecht bij Rik, die wel kwiek de 1-1 met zijn linkse binnen tikte. Voor de rust viel wel de 2-1 in de rebound. Na de pauze probeerden we steviger te spelen, maar veel resultaat bracht dit niet op. Een leuke poging van Nik strandde wel op de lat. Opeens draaide het spel in onze richting. Op twee vrije trappen in twee minuten bogen we de achterstand om in een voorsprong. Eerst kon Dries de vrije trap van Gianluca lichtjes, maar voldoende raken voor de 2-2. En daarna dwarrelde de volgende vrije trap van Gianluca tussen verschillende benen rechtstreeks binnen, 2-3. We probeerden goed stand te houden en vooraan viel de beslissing niet. Vlak voor tijd profiteerde Termien hiervan om (ook via een vrije trap) toch nog een punt in de wacht te slepen, 3-3. Een billijk resultaat, na een povere maar spannende wedstrijd.

GVV: Luca M., Brian, Torian, Dries, Jelle, Matthias, Luca S., Alex, Gianluca, Thijs, Rik, Rafael, Nik.