Prov.U15: GVV-Lommel United 8-2

Vandaag werd dezelfde inzet verwacht die we vorige week lieten zien na onze achterstand. Onze start was ditmaal uitstekend. Gianluca met de pass richting Stef, die met een individuele actie de 1-0 na twee minuten binnen legde. De organisatie stond er, we wonnen de duels, de coaching was prima en we zetten op het juiste moment druk op de tegenstander. Eigenlijk moesten we in de eerste 20 minuten de score verhogen, maar we misten scherpte voor doel. In het tweede deel werd dat goedgemaakt. Simon profiteerde van een misverstand bij de bezoekers, 2-0. Lommel wilde (dat is hun verdienste) altijd uitvoetballen, maar door een goede teampressing maakten we het hen altijd moeilijk. Michali kon hierdoor de 3-0 op het bord plaatsen. Even later kopte Gianluca een hoekschop van Matthias staalhard tegen de touwen, 4-0. Michali verdubbelde zijn doelpuntentotaal op vrije trap, 5-0. Toch moesten we scherp blijven en er verder nog een leuke wedstrijd van maken, want Lommel wilde ook een doelpuntje scoren. Vlak voor rust strandde hun enige poging tegen de paal. Na de pauze kon Gianluca weer scoren na minder uitvoetballen, 6-0. Achterin gaven we niets weg en we probeerden verzorgd verder te voetballen. In de omschakeling bleef Kobe goed storen, zodat Stef alleen op doel de 7-0 scoorde. Michael pikte zijn doelpunt ook mee op assist van Gianluca, 8-0. Tijdens de laatste twintig minuten verslapte onze concentratie. Simon en Stef kregen ook nog kansen, maar het waren onze tegenstanders die nog tweemaal konden scoren. 8-2 was uiteindelijk de einduitslag. Een prima partij, alleen jammer van die twee late tegendoelpunten.

GVV: Luca M, Steven, Kobe, Bram, Rune, Jo, Matthias, Alex, Gianluca, Nordine, Stef, Michali, Michael, Simon.