Prov.U15: Meeuwen-GVV 4-0

Tegen de leider misten we Jarne (blessure), Rune en Thomas. De wedstrijd begon evenwichtig. Michael kreeg de eerste kans, maar scoren deed hij niet. Ook Wannes en Torian waren er dichtbij. Het doelpunt viel wel...maar aan de overkant. Een afgeweken bal belandde tegen de netten, 1-0. Toch probeerden we goed te voetballen en de organisatie achterin te behouden. We gingen rustten met een onverdiende achterstand. In de tweede veertig minuten verliep het allemaal stroever. Op een uittrap gingen we niet in duel, de verderzetting resulteerde in de 2-0. Meeuwen had nu het overwicht en kreeg nog enkele goede mogelijkheden. En door onnodig balverlies werd het zelfs 3-0. De potjes geraakte vervolgens ook overgekookt en we hielden ons niet meer bezig met de match. Wannes kreeg op aangeven van Nordine een mooie kans, maar hij werkte te overhaast af. Uiteindelijk werd het 4-0. Op het laatste konden Torian en Michael de eerredder maken, maar er zat een been van de tegenstander tussen. In de laatste seconden verdienden we ook nog een strafschop, maar de scheids zag er geen graten in. Toch weer jammer na een verdienstelijke eerste veertig minuten.

GVV: Steven, Luca M., Jo, Kobe, Jelle, Bram, Luca S., Matthias, Alex, Nordine, Wannes, Michael en Torian