Prov.U15: Lommel-GVV 1-8

Het was vandaag vroeg uit de veren voor onze verste verplaatsing richting Lommel. Er speelde een extra factor mee, namelijk de wind. We besloten om eerst tegen de wind in te spelen. Onze start was weer minder belovend. Na enkele dreigingen, konden de gastheren al snel de 1-0 prikken. Ons team had het moeilijk. Het spel was slordig. Ei zo na werd het zelfs 2-0. De frisse wissels na de eerste pauze gaf ons een boost. We kwamen beter in het spel. Stef kreeg twee goede kansen, maar miste (waarvan eentje tegen de dwarslat). De gelijkmaker hing in de lucht. Michael met de goede actie, Jarne was alert om de 1-1 tegen de touwen te schieten. Voordat we naar de kleedkamers gingen, bracht Stef ons op voorsprong. Michali stuurde Michael fraai in de diepte. Michael hield overzicht en schotelde Stef de 1-2 op een dienblaadje aan. Er werd meer voetbal en concentratie gevraagd en met de wind mee werd Lommel in de beginfase van het derde deel omver geblazen. Eerst Michael met zijn derde assist voor Stef, 1-3. Enkele minuten later Simon met de interceptie en de afwerking, 1-4. Vervolgens stuurde Rune Stef de diepte in, die ditmaal de rollen omdraaide door Michael zijn doelpuntje te gunnen, 1-5. Wedstrijd gespeeld. Het gaspedaal werd wat losgelaten. Lommel trapte een strafschop naast het doel van Luca M. en trof nog de paal. In de laatste tien minuten konden we nog driemaal scoren. Alex met de actie en voorzet voor Simon, 1-6. Gianluca zette een penaty om, 1-7. En Stef kon na mistasten van de doelman zijn derde scoren, 1-8.

GVV: Steven, Luca M., Bram, Matthias, Jo, Rune, Jelle, Thomas, Gianluca, Michali, Jarne, Alex, Nordine, Simon, Michael en Stef.