Prov.U15: GVV-Helson 1-8

Bij onze eerste thuismatch van het jaar 2016 gingen we sterk van start. In de eerste minuut kregen we dadelijk een strafschop. Nordine zette de elfmeter zelf om, 1-0. Dit gaf ons vertrouwen. We waren gretig. Onze tegenstander kreeg vervolgens toch enkele goede kansen, maar Luca M. stond paraat of hij kreeg hulp van de paal. Helson kreeg even later ook een penalty. Luca M. redde knap. Maar de daaropvolgende hoekschop werd wel binnengekopt, 1-1. In het tweede deel kregen we via Michael en Nordine de kans op de 2-1. In de omschakeling werd het 1-2. We kregen weer een tik en liepen nu achter de feiten aan. Voor rust scoorden Helson de 1-3 en de 1-4. Na een oppepper speelden we terug veel beter in het derde quart. Verschillende kansen creëerden ons team. Torian, Michael, Alex en Jo konden niet scoren. En zoals gewoonlijk viel het doelpunt aan de andere kant, 1-5. Het laatste deel was er teveel aan. We kregen nog een zware nederlaag aangesmeerd, 1-8.

GVV: Luca M., Steven, Jo, Thomas, Bram, Kobe, Rune, Matthias, Alex, Luca S., Nordine, Torian, Wannes, Michael.